Saturday, March 1, 2014

Online Shop Yang Jual Obat Ampuh Hilangkan Jerawat

Online Shop Yang Jual Obat Ampuh Hilangkan Jerawat Vendndodhja spote puçrra në fytyrën tuaj mund të japin një tregues i shëndetit të trupit . Duke analizuar " hartës ", në të cilën ju shfaqet puçrra fytyre , ju mund të kuptojnë gjendjen e trupit , të marrin masat e duhura për të ndihmuar në parandalimin e formimit të puçrra fytyre të re . Lexo më shumë !

Harta fytyrë

Puçrra në zonën e ballit

Shkaktojë : problemet e tretjes ( vështirësi tretjen ushqime të caktuara ) , probleme të vogla zorrëve , probleme të mëlçisë , oraret e parregullt e gjumit , stresi , paqëndrueshmëria emocionale , shumë merak , konsum e ushqimeve me përmbajtje të lartë të sheqerit , derisa arritni toksina , produkteve të flokëve , bangs , si rezultat i veshur me një kapelë të pista .

Puçrra në zonën rreth vetullat

SHKAKU :

Zona midis vetullat dhe flokët : Qarkullimi i nyjave limfatike që janë më pak të mirë , konsum yndyrë të lartë , marrja e ushqimeve të përpunuara që janë shumë të larta , probleme fshikëz fshikëz e tëmthit .

Zona në mes të vetullave : i dobët i zemrës , shumë alkool , shumë konsum të duhanit .

Puçrra në faqe majtë

SHKAKU : kushtet e zemrës , marrja e tepruar e ushqimit , vështirësi trupit thithjen e të ushqyerit , stresi , problemet e stomakut , përdornitelefonin më pak higjienike , pillowcases ishin të pista , përdorin brushat kozmetikë, një mospërputhje me përbëjnë ose kujdesit të lëkurës të përdorura .

Puçrra fytyre mbi faqen e djathtë

SHKAKU : Kushtet e mushkërive , alergji , stresi , problemet e stomakut , shumë sheqer , telefonin celular të pista , përdorintelefonin më pak higjienike , pillowcases ishin të pista , përdorin brushat kozmetikë, një mospërputhje me përbëjnë ose kujdesit të lëkurës janë përdorur .

Puçrra në hundë

SHKAKU : Dieta e varfër , kapsllëk , fryrje , pabarazitë në dy pika , çrregullime të tretjes , dhe qarkullim të dobët të gjakut kurhundë është karakterizuar nga kushtet e lëkurës lëkurë

Puçrra në zonën rreth buzëve

SHKAKU : Kapsllëk , model të parregullt shkarkimit , memakanan ushqim shumë djegëse apo të skuqur , papajtueshmërinë me pastë dhëmbësh

Puçrra në zonën mjekër dhe nofullës

Shkaku : hormonal probleme , probleme gjinekologjike / organet e seksit , pabarazitë veshkave ( për puçrra fytyre nën fytyrë / mjekër ), zakoni i pushimi fytyrën në dorë , papajtueshmërinë me pastë dhëmbësh

Edhe pse shkaqet e renditura për çdo fushë e fytyrës është një udhëzues të përgjithshëm , nuk mund të zbatohet për të gjithë. Për shembull , vetëm sepse ka pimples mbi ballin tuaj , nuk do të thotë duhet të ketë një problem me mëlçi tuaj . Sigurisht , në qoftë sepuçrra fytyre mbi ballin shoqëruar nga ankesat e mëlçisë , është një tregues që ju duhet të bëni kontrolle me mjek . Nëse nuk ka të dhëna në ankesë që ju mendoni trupin tuaj , këtu janë disa zgjidhje të sugjeruar për të trajtuar aknet sipas zonën e fytyrës

No comments:

Post a Comment