Sunday, March 9, 2014

cara menghilangkan rasa pahit pada daun pepaya

cara menghilangkan rasa pahit pada daun pepaya Hyödyt papaija lehtiä onpaljon selviytyämonenlaisia ​​terveysongelmia . Kuitenkin terdakang koska se maistuu karvas joten olemme haluttomia kuluttaa . Erityisesti niille, jotka ovathemorrhoid ongelma, joka vaatiipaljon kuitua voidaan voittaa kuluttamalla papaija .

Jotkut saattavat pidäkarvas maku löytyy papaija lehtiä , mutta ei vähäisimpänä myös pidä siitä, koska se maistuu erittäin karvas . On olemassa useita tapoja, joilla voit yrittää poistaakarvas maku löytyy papaija lehtiä , jotta se olisi maukas ruokakala . Tässä muutamia vinkkejä, joita voit kokeilla kotona heti lainattu vemale.com .

Käytä suolavettä
Suolavettä voi neutraloidamahlaa voi aiheuttaa katkeruutta papaija lehtiä . Ryhdyttävä välittömästinuori papaija lehdet pese suolavedellä hieroa tavalla keitetään kunnes täysin kypsennetyt .

Kokki guava tai cashew
Päästä eroonkarvas maku papaija lehtiä , voit keittäälehdet cashew- pähkinä -tai guava lehdet1:3 .

Käyttämällä tiili tai savea
Monilla alueilla usein ruoanlaitto papaija käyttäen savea tai tiili poistaakarvas maku . Mutta älä unohda pestä huolellisesti käytön jälkeen keittämällä savella tai tiili .

Keitetty kahdesti
Jos et vielä ole vakuuttunut , ettäkarvas maku papaija lehtiä ei kuitenkaan ole kadonnut , voit keittää kahdesti . Muutaman lehdet keitetään guava tai cashew , papaija valutettu keitetään uudelleen puhtaalla vedellä .

No comments:

Post a Comment