Sunday, March 16, 2014

manfaat daun katuk bagi ibu menyusui

manfaat daun katuk bagi ibu menyusui Előnyei fahéj levél népszerűbb sima tejet szoptató anyák , de a tényleges hatékonyságát fahéj levél nem csak ezt. Sok előnyeit , és néhány előnye , hogy lehet kapni egy növény, amely általában használt , mint dísznövény a kerítés .

Fahéj leveles zöldségek nagyon friss , hogy egyértelművé kell tenni , mint például a spenót és néhány más zöldségek. Általában főtt squash katuk deres , fűszerezve szeletelt lilahagymával, fehér és más fűszerekkel . Tálalva fűszeres garnéla paszta mártás biztos, hogy egy menü, amely alkalmas , hogy eszik a nap folyamán.

 Mindezek mögött fahéj levél frissesség , kiderül, sok tápanyagot , hogy mi lehet kapni . Köztük van kalória -, fehérje- , szénhidrát -, vas- , A-vitamin , B1-vitamin , C-vitamin és Ezenkívül kandunagn gazdag fehérje- , zsír-, vitaminok, és ásványi anyagok , fahéj levelek is tartalmaznak tanninok , szaponinok, flavonoidok és alkaloidok , így nagyon papaverin potenciált kell használni, mint egy természetes kezelést. Mint idézett m.vemale.com , itt van néhány egészségügyi ellátások a fahéj levelek.

A sima tej
Az anyák , akik szoptatnak , a sima tejet tud fogyasztani fahéj levél seskuiterna -vegyületek , amelyek a tartalom és az egyéb fontos vegyületek .

Hogy táplálja a szem
Fahéj levél is táplálja a szem , mert van -vitamin-tartalma az , hogy megakadályozzák a különböző rendellenességek és betegségek , amelyek megtámadják a látás .

Legyőzni vérszegénység
Vérszegénység vagy vérszegénység lehet kezelni a fahéj levél, akkor megtörténhet, mert minden 100 gramm egy anyag , amely 2,7 milligramm fahéj levél vas hasznos betegek vérszegénység . Amellett, hogy a vas -, kalcium- tartalma a levelek , mint 204 milligramm fahéj vagy négyszer nagyobb, mint az ásványi anyag tartalma káposzta levelek.

tartalmaz klorofill
A klorofill lehet használni, hogy megtisztítsák a testet szövetek leküzdésében paraziták , baktériumok, vírusok és a test anyagcsere hulladéklerakók . Tudnod kell, hogy a tartalom a klorofill levelek katuk több, mint a más típusú növények.

Fahéj levél mengangung kollagén
Fahéj levél is tartalmaz , amely képes kiszolgálni kollagén szállítható zsír, meyehatkan egészséges íny , fokozza az immunitást, segít szabályozni a koleszterin szintjét a vérben , és a sebek meyembuhkan javítja az agyműködést.

Amellett, hogy az előnyöket a fahéj levél, akkor is kap az előnyeit soursop levelek is bőséges az egészségre mindennapi. Sok szerencsét !

No comments:

Post a Comment