Sunday, March 30, 2014

benefits of chinese broccoli

benefits of chinese broccoli Kas ir veselības ieguvumiem no brokoļiem ? Brokoļi irzaļā augu no kāpostu ģimenes. Tas ir parasti pārdod galvām , kurām ir vairāki florets atzarojas centrālā stumbra un dažreiz ir lapas joprojām ir pievienots . Brokoļu nodrošina veselības bonusu veidā aizsardzības vielu , kas var vairogs jūs no slimības . Botāniski , brokoļi pieder kāposti ģimene , kolektīvi pazīstams kā krustziežu dzimtas dārzeņi .

Šis ēdiens ir ļoti zemu piesātināto tauku un holesterīna . Tas ir arīlabs olbaltumvielu avots , E vitamīns ( alfa tokoferols ) , Tiamīna , riboflavīns , pantotēnskābe , kalcija , dzelzs , magnija , fosfora un selēns , unļoti labs avots diētisko šķiedrvielu , vitamīnu , C vitamīnu, K vitamīna , B6 vitamīns , Folāts , kālija un mangāna

 Beta - karotīns un C vitamīns ir svarīgi antioksidanti , kas ir saistīti ar samazinātu risku, ka daudziem apstākļiem, ieskaitot kataraktu , sirds slimības , un vairāki vēzi. Veselības ieguvumiem no brokoļi ir ļoti plašs . Ne tikaiaugu piekrauts ar svarīgām uzturvielām , bet arī piemīt ārstnieciskas īpašības . Daži cilvēki mīlestība brokoļi , un daži cilvēki ienīst to , bet tur nav noliegt, ka brokoļi irnutrional brīnums . Šeit ir 10 priekšrocības brokoļiem :

    Palīdz ar diabētu
    Cīņas sirds slimības
    Palīdz novērst vēzi
    Apmales pār - ēšanas
    Veicina veselīgu kaulu
    Regulē asinsspiedienu
    novērš saaukstēšanās
    Veicina imūnsistēmas veselību
    Cīnās iedzimtus defektus
    regulē hormonus

Uzturvērtības Fakti Brokoļi
Uzturvērtība uz 100 g ( 3,5 unces)

    Enerģija: 141 kJ ( 34 kcal )
    Ogļhidrāti : 6.64 g
        Cukurs : 1,7 g
        Šķiedrvielas : 2.6 g
    Tauki : 0.37 g
    Olbaltumvielas : 2.82 g
    Ūdens: 89.3 g
    A vitamīna ekvivalents . : 31 ug ( 4 % )
        beta - karotīns : 361 mikrogramus ( 3 % )
        luteīns un zeaksantīns : 1403 ug
    Tiamīna ( vit. B1 ) : 0.071 mg ( 6 % )
    Riboflavīns ( vit. B2 ) : 0.117 mg ( 10 % )
    Niacīna ( vit. B3 ) : 0,639 mg ( 4 % )
    Pantotēnskābe ( B5 ) : 0.573 mg ( 11 % )
    Vitamīns B6 : 0.175 mg ( 13 %)
    Folātu ( vit. B9 ) : 63 mikrogramus ( 16 %)
    C vitamīns : 89,2 mg ( 107 % )
    E vitamīns : 0.78 mg ( 5 % )
    K vitamīna : 101.6 mikrogramus ( 97 %)
    Calcium : 47 mg ( 5 % )
    Iron : 0.73 mg ( 6 % )
    Magnesium : 21 mg ( 6 % )
    Mangāns : 0.21 mg ( 10 %)
    Fosforu: 66 mg ( 9 % )
    Potassium : 316 mg ( 7 % )
    Zinc : 0.41 mg ( 4 % )

Pildīta ar uzturvielām , tas ir labākais, īsi tvaicēti , maisīt cepts vai jēli . Svaigi brokoļi būtu ledusskapī uz elpojoša iesaiņošana , un patērē 2-3 dienu laikā no pirkuma . Jūs varat arī ēst brokoļus RAW , lai gūtu maksimālu labumu .

No comments:

Post a Comment