Wednesday, March 19, 2014

manfaat buah manggis adalah

manfaat buah manggis adalah Mangosteen hedelmien hyödyt ollut epäilemättä hyvän terveyden jokapäiväistä. Hedelmä, joka onmusta väriiho on kypsä se onmakea maku ja raikas . Voit tehdä senpäivittäin valikosta lisäravintoa hedelmistä .

Lähes kaikki osatmangosteen hedelmää edut voidaan ottaa ainamangosteen hedelmää , mángosteen iho , kunnes siemenet . Ei ihme mangosteen dubattuna kuningatar kuningatar hedelmiä tai hedelmiä .

 Miksimangosteen hedelmä on erittäin hyvä runko ? Tämä johtuu siitä, että määrä ravintoa löytyy mangostanipuun hedelmät, kuten katekiinit , polysakkaridit , kinonit , stilbeenien ja polyfenoleja.

Kuten lainattublog - mangosteen - herbal.blogspot.com etuja , catechins todettu sisältävän viisi kertaaantioksidantteja kuin C-vitamiinia , kun taas Polysaccharides ja Kinonit kutsutaan anti - bakteeri , joten se voi suojata elimistöä bakteereja tahansa . Molemmat myöstoimivatsyöpää ehkäiseviä , ja viime Stilbeenit ovat aineita, jotka voivat estää puhkeamista erilaiset sienet , jotka vahingoittavatkehon .

Tässä muutamiaetuja ja tehoa mangosteen terveydelle :

Voi estää ennenaikaista vanhenemista
Sisältö luonnon antioksidantteja löytyymangosteen hedelmää voi estääelimistön vanhenemista . Antioksidantit aineidenmangosteen aina korjatakudosta , joten me tarkastelemme nuorekas .

Voidaan käyttääanti- cancer
Mangosteen hedelmä sisältää xanthones , joka voi toimiaanti- syöpä. Mangosteen kuori uute on antiproliferatiivinen estää syöpäsolujen kasvua , lisäksi mangostanipuun kuori uute on myöstuhooja syöpäsolujen apoptoosia.

Voi lisätä kestävyyttä ja energiaa
Mangosteen hedelmä osoittautuu ollatärkeä rooliimeytymistä ja aineenvaihduntaa proteiineja ja hiilihydraatteja, jotka voivat auttaa ylläpitämään kuntoa niin, että kehomme aina sovi.

Ravitsevatsilmien, ihon ja hiusten
Mangosteen hedelmä voi auttaa tekemäänihon , silmien , hampaiden, ikenien ja hiukset terveempiä .

Voi alentaa huonoa kolesterolia elimistössä
Paha kolesteroli tai LDL ( low density lipoproteiinien ) ylimääräisen kiinni seinään ja verisuonia . Kuluttamalla mangosteen hedelmiä voi alentaahuonoa kolesterolia , koska aineita xanthones vuonnamangosteen hedelmää.

Voi estää munuaiskiviä
Tämä sairaus vaikuttaa eniten miehiä . Ehkäisyyn välttää munuaiskiviä , sinun pitäisi kuluttaa mangosteen hedelmiä niin paljon kuin 3 unssia tai enemmän joka päivä . Näin voimme tehdä useammin virtsaaminen , mikä estääsyntymistä munuaiskiviä .

Voidaan käyttäädiabeteksen hoidossa
Tämä johtuu siitä, että mangosteen hedelmä sisältää ainetta , joka voi normalisoida verenpaineen , palauttaa energiaa ja vähentää ylimääräisen veren sokeria .

Saadaksesitäyden hyödynmangosteen hedelmää, voit kuluttaa päivittäin . Voidaan käyttää sellaisenaan tai tehdä tuoremehua juomia . Lisäksimangosteen hedelmää , voit myös saadahyötyä lohikäärme hedelmiätäydentämään muita hedelmiä . Onnea !

No comments:

Post a Comment