Wednesday, March 26, 2014

benefits of coconut oil chews

benefits of coconut oil chews Hindistan cevizi yağı ham haliyle sizin için daha iyi olan onun sağlıklı doymuş yağ , tanınır . Hindistan cevizi yağıHindistan cevizi avuç hasat olgunlaştı hindistanceviziçekirdeği veya et çıkarılan bir yemeklik yağdır . Gıda , ilaç , ve sektöründe çeşitli uygulamalar vardır

Hindistan cevizi yağı yaygın olarak namedropped alırson süper - iyi - için-size mucize ürün . Çalışmalar hindistan cevizi yağı alımının vücudumuzun virüslere ve hastalığa neden olabilir bakteriler hem de direnç monte yardımcı göstermek var . Hatta daha fazla, aynı zamanda maya , mantar ve candida defetmek için yardımcı olabilir .

 Hindistan cevizi yağı besin içeriği :

    Anti- oxsidants
    MCT orta zincirli trigliseritler
    Laurik asit
    Kaprilik asit
    Apric asit

Sağlık ve şifa hindistan cevizi yağı faydaları :
diyabet
Hindistan cevizi yağı insülin duyarlılığını geliştirmek ve zaman içinde glukoz toleransı olabilir . Bu kan şekeri seviyesini düzenlemeye yardımcı olur ve hatta Tip II Diyabet önlemeye yardımcı olabilir insülin direncine karşı korur.

stres rahatlama
Hindistan cevizi yağı çok rahatlatıcı olduğunu. Hindistan cevizi, doğal aroması da çok rahatlatıcı. Sen kafanayağı uygulamak ve gentlly zihinsel yorgunluğu kaldırmak için masaj yapabilirsiniz .

enfeksiyonlar
Laurid asit vücutta monolorin dönüştürülür. Bu kızamık , grip , hepatit C ve hatta HIV gibi bakteriyel ve viral enfeksiyonları yok olabilir . Monolaurin da Atlet ayağı ortadan kaldırabilir .

Saç bakımı
Hindistan cevizi yağı saçınıza besin sağlamak içinen iyi yollarından biridir . Çıkışşeritlerin içeriden derinyağ asitleri durumu. , Protein sağlamak kepek ortadan kaldırılması ve yeniden büyüme yardım . Birçok kişi bir kremi olarak kullanabilirsiniz !

Kilo Kaybı
Hindistan cevizi yağıyağ asitleri candida kilo , karbonhidrat istek ve yorgunluğu tetikler ( maya üremesine ) , yok . Kolayca sindirilir ve metabolizmayı hızlandırmak ve depolanan yağ yakmak yardımcı olur enerjiye dönüştürülür ediyoruz .

kalp Sağlığı
Hindistan cevizi yağıyağ kolesterol üzerinde olumsuz bir etkiye sahip değildir. Aslında , bu , kolesterol profilini geliştirmek , kalp krizi ve felç önlemek ve hatta kalp hastalığı tedavi olabilir yardımcı olur .

dokunulmazlık
Hindistan cevizi yağıbenzersiz doymuş yağlarbağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı antibakteriyel , anti- viral, anti - mantar, anti - paraziter özellikleri içerir . Düzenli hindistan cevizi yağı tüketen hastalık vakalarını azaltacaktır .

sindirim
Hindistan cevizi yağı MCT Molekül böylece kolayca daha az gerginlik n pankreas ve sindirim sistemi ile sindirilir küçüktür. Diyabet, obezite, safra kesesi hastalığı , Crohn hastalığı olan kişiler hindistan cevizi yağından son derece yararlı olabilir .

Cilt Bakımı
Doğal bir cilt kremi olarak Hindistan cevizi yağı eylemindeMCT . Derin nüfuz ve çevresel ve serbest radikal hasarına karşı korur nemlendirici . Ayrıca anti - aging , egzama ile yardımcı olur ve hatta bazı güneş koruması sağlar .

Edebiyat hindistan cevizi yağı makul miktarlarda almak oldukça güvenli olduğunu göstermektedir . Hiçbir resmi çalışma optimum fayda içintam miktarı anladım olsa da, bir gün yararlı olabilir 1-2 yemek kaşığı görünür . İpucu : Organik , rafine edilmemiş , soğuk - preslenmiş hindistan cevizi yağı satın alın .

No comments:

Post a Comment