Friday, February 21, 2014

Toko Online yang Jual Obat Jerawat Terampuh

Toko Online yang Jual Obat Jerawat Terampuh Akné způsobuje nejen potíže , když se setká s obličeje pokožku , ale i poté, co odešla . Akné může zanechat skvrny , které se střetávají .

Podle krása odborné Nikos Narkissos , bez ohledu na to , kolik krémy a akné léky , které užíváte , je-likořen problému není vyřešen , pak akné bude pokračovat znovu .

Zde jsou některé návrhy, které mu dal , jak se zbavit jizev po akné skvrny na obličeji .

Použití cílené terapie
Nejlepší způsob, jak zabránit akné jizvy po akné, je v současné době v procesu hojení . Vyberte si ten správný lék, který je zaměřen na oblast akné . Produkty, které obsahují AHA a kyseliny glykolové a vitamín C je velmi účinný pro snížení tvorby jizevnaté tkáně v jizvě .

Vyhněte se squeeze
I když to nebude čekat , jak se zbavit akné , ale vyhnout mačkání pupínků . Nechte deflaci pomocí akné léky akné . Zvyk dotyku akné , natož pak zmáčknout zhorší pouze stav a aby jizvy po akné stane poďobaný .

Ochrana před sluncem
Vystavení ultrafialovému záření na jizvy po akné může udělat prostor natemnější a jasně viditelné .

Překonejte hyperpigmentace
Použijte produkt, který je určen k odstranění příčin hyperpigmentace nerovnoměrného tónu pleti . Tyto výrobky jsou obvykle kožní zesvětlovače .

Nepoužívejte nadměrnou peeling
Jizvy nastane, když použijete peeling příliš často . Hrubé zrno , jak se zbavit černé tečky a pupínků bude dráždit jen způsobit zjizvení .

No comments:

Post a Comment