Tuesday, February 25, 2014

manfaat lidah buaya untuk gigi

manfaat lidah buaya untuk gigi që jetojnë në vendet tropikale të tilla si Indonezia , aloe vera është një specie të bimëve medicinale të cilat shpesh mund të ketë parë Zonja . Po,e gjelbër që rritet mbërthyer me gjemba - ferrat Ana de - kjo anë është shumë i njohur me të vërtetë të dobishme në botë trajtimit . Përfitimet e aloe vera -të më i njohur është aftësia e tij për të shëruar djegie , kruarje - kruajtje dhe mund të ndihmojë rritjen e flokëve më të dendura .

E pra , në qoftë se Zonja janë tashmë të njohur me përfitimet e aloe vera që është përmendur më lartë, Zonja duhet të ketë me të vërtetë kuptuar se si të përdorin Aloe Vera nuk është ajo? Për trajtimin e kruhet - kruarje , djegie dhe Zonja memperlebat flokët vetëm duhet të aplikoni aloe vera në pjesën e mishit tëtrupit kërkon . Megjithatë , përfitimet e aloe vera është jo vetëm mund të merret duke aplikuar vetëm tableta , por edhe për të konsumuar ose të hajë mishin e aloe vera .

E pra , në qoftë se zonja do të doja të di recetë e ushqimeve të përpunuara që janë të përshtatshme për aloe vera , greenprophet.com minumat ofrojnë disa recetave të shijshme të bëra nga aloe vera për ju .

Nëse Zonja si për të marrë përfitimet më të mira të aloe vera , mënyra më e mirë është që të hani mish Aloe Vera lëng i drejtpërdrejtë apo proces në recetë e mëposhtme :

- Merrni pak aloe vera kërcell dhe të prerë në disa centimetra në ujë dhe kuzhinier deri të valë .

- Lejoni të vlim me ujë për një kohë , por sigurohuni që temperatura është e balancuar .

- Pas kësaj , fik flakën dhe le të qetësohem për një kohë .

- E pra , të valë uji gati për të pirë aloe vera .

No comments:

Post a Comment