Tuesday, February 18, 2014

jual obat jerawat manjur anaina skincare

jual obat jerawat manjur anaina skincare На лицевата страна е чиста , без акне. Но в действителност не изглежда да е на белези от акне , които правят бейзбол максимално ! Все пак, първата може да се види на лицето и възпрепятства изпълнението . Ето как бързо да се отърве от белези от акне .

1 . Ice куб
Разтрийте ледени кубчета върху областите , които имат белези от акне . Ексфолиант за 15 минути и направи три до четири пъти на ден. Ice има успокояващ ефект и помага за преодоляване на кожата подложка възпалението и ускорява заздравяването на акне.

2.Baking сода
В допълнение , за да работи, за да направи торта , сода за хляб също може да се отървете от акне, пъпки по лицето . Смесете сода за хляб във вода до паста и след това се прилага на белези от акне . Изчакайте 10-15 минути, след това изплакнете с топла вода.

Red 3.Bawang
Шалот мощни експулсира упорити белези от акне . Настържете лука и търкайте на белези от акне .

4 . Tea отпадъци
Не изхвърляйте използвани чай спиртоварни , които сте използвали ! Чай спиртоварни все още е в полза на премахването на белези от акне . Това е лесно, просто разтривайте пулпата на белези от акне .

5.Bengkuang
Джикама полезна озарява лицето и да се отърве от белези от акне, пъпки. Настърган сладък картоф и го поставете върху белези от акне . Нека престои 10-15 минути изплакнете с чиста вода през . Направете това лечение преди лягане всеки ден.

6 . краставица
В допълнение , за да успокои възпаление на кожата , краставици също така да ускори процеса на зарастване . Slices на краставица след това пуснати на кожата, които имат белези от акне в продължение на 20-30 минути .

7 . Яйчен белтък и мед
Тези две съставки правят мощен гладка и тонизирана лицето . Комбинирайте яйчен белтък и мед и нанесете върху белези от акне , за да бъдат отстранени.

Материал над естествения ход , защото това е много безопасно и лесно да се намери във вашата кухня . Добър късмет.

No comments:

Post a Comment