Wednesday, February 12, 2014

khasiat dan manfaat alang-alang

khasiat dan manfaat alang-alang Καλάμια γενικά μεγαλώνει άγρια ​​στα δάση, χωράφια, χορτώδους τομέα, και στην άκρη του δρόμου σε ξηρές περιοχές που λαμβάνουν το φως του ήλιου. Reed φυτά συνήθως αναπτύσσονται σε όρθια θέση, με ύψος περίπου 30-180 cm, στερεά ζευτικοποιημένο και συνένωση μαλλιά σπάνια βιβλία. Κορδέλα-διαμορφωμένα φύλλα, όρθια, μυτερά, επίπεδη άκρη, τραχιά και αραιά μαλλιά. Πράσινο χρώμα των φύλλων, μήκους 12-80 cm και πλάτους 5-18 mm. Ταξιανθία μια ένωση κόκκους με στελέχη μακριές 6-30 cm. 3 mm περίπου μακρούς κόκκους, λευκό, ελαφρώς κωνικό, και εύκολα να καεί από τον άνεμο. Σε μία υπάρχουν δύο στελέχη δημητριακών ένωση, η οποία βρίσκεται πάνω από το λουλούδι είναι τέλεια, ενώ η κάτω είναι άγονη λουλούδια. Στη βάση των αυτιών είναι μακριά λεπτή τρίχα και ένα λευκό στερεό. Σπόροι επιμήκης με μήκος περίπου 1 mm σκούρο καφέ. Άκαμπτη συνένωση root-book και να εξαπλωθούν. Νεαρών βλαστών είναι βρώσιμα και πολύ ωφέλιμη για τα παιδιά.

Η φύση και η αποτελεσματικότητα φυτά καλάμια:
Η γεύση του γλυκού ρίζες καλάμι, είναι δροσερό, κάνει μεσημβρινό των πνευμόνων, του στομάχου και της ουροδόχου κύστης. Αυτό το ακατέργαστο φάρμακο είναι τονωτικό, πυρετός reliever (αντιπυρετικό), καθαρτικό ούρων (διουρητικά), ψύξη του αίματος να σταματήσει η αιμορραγία (αιμοστατικό), και να ανακουφίσει τη δίψα. Νεαρών βλαστών αποτελεσματικό για τις καθαρτικές ούρων (διουρητικά).

Συστατικά Chemical Plant καλάμια:
Ρίζες και τους μίσχους των καλαμιών που περιέχουν μαννιτόλη, γλυκόζη, σουκρόζη, μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ, coixol, arundoin, cylindrene, cylindol Α, Β graminone, imperanene, στιγμαστερόλη, καμπεστερόλη, βήτα-σιτοστερόλη, fernenol, arborinone, arborinol, isoarborinol, simiarenol , anemonin και τανίνες.

Reed Plant Ένδειξη:
Καλάμι ρίζες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των:
- Οίδημα (Έδεμ) οφείλεται σε οξεία φλεγμονή των νεφρών, ουρολοίμωξη.
- Ακράτεια ελαφρά
- Οίδημα αναμένεται να χτυπήσει (μελανιά)
- Αιμορραγία από τη θερμότητα του αίματος (θερμότητα του αίματος), όπως ρινορραγία (επίσταξη), εμετός με αίμα, βήχας με αίμα, αίμα στα ούρα.
- Αιμορροΐδες (αιμορροΐδες)
- Πυρετός με δίψα, βήχα, γρίπη, δύσπνοια
- Υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση)
- Ίκτερος (ίκτερος)

Καλάμι λουλούδι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία:
- Βήχας με αίμα και η αιμορραγία οφείλεται σε πνευμονική νόσο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:
- Για τα φάρμακα που λαμβάνονται: Βράζουμε τις ρίζες των ζιζανίων ξηρά (15-30 g), όταν χρησιμοποιείτε φρέσκα τότε το ποσό των περίπου 30-60 g, ήταν περίπου 5-10 mg για τα λουλούδια και τους νέους βλαστούς 5-10 γρ . Ρίζες μπορούν επίσης να αλέθεται και να συμπιεστεί το νερό, ή ξηρή σκόνη προς άλεση.
- Για εξωτερική χρήση: Το ακόλουθο μίσχο αυτιά λεπτοαλεσμένη και σφραγίζονται από την πληγή ή μαρμελάδα αυτό στη μύτη για να σταματήσει η αιμορραγία.

No comments:

Post a Comment