Friday, February 28, 2014

benefits of green tea before bed

benefits of green tea before bed Από το πράσινο τσάι ιβίσκου σε τσάι, ροφήματα , πλούσια σε φλαβονοειδή είναι πράγματι ένα υγιεινό ποτό που κάνει πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε παροχές .

Για χιλιάδες χρόνια , το τσάι είναι γνωστό στον κόσμο ως βασικό ανατολικό τμήμα της καλής υγείας , την ευτυχία και τη σοφία . Επιστήμονες από Δυτικοί είναι πολύ περίεργο, και στη συνέχεια να κάνετε κάποια έρευνα . Ως αποτέλεσμα , βρήκαν πολλά οφέλη για την υγεία των διαφόρων τύπων του τσαγιού.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ορισμένα βότανα μπορούν να βοηθήσουν τη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου , των καρδιακών παθήσεων , του διαβήτη , να χάσουν βάρος , τη μείωση της χοληστερόλης και τη βελτίωση της εγρήγορσης . Το τσάι είναι φυσικά και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που το καθιστούν κατάλληλο καταναλώνεται για την πρόληψη της γρίπης .

Katherine Tallmadge , MA , RD , LD , εκπρόσωπος της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας , είπε, όπως αναφέρεται από WebMD , ότι το τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για να αντικαταστήσει τον καφέ . Η περιεκτικότητα του σε καφεΐνη στο τσάι λιγότερο από καφέ και φλαβονοειδών καλό για την καρδιά και την πρόληψη του καρκίνου.

Τα είδη του τσαγιού τι στο καλό είναι υγιή και συνιστώνται από τους ερευνητές ;

Το πράσινο τσάι γίνεται με ατμό των φύλλων . Έχουν υψηλές συγκεντρώσεις EGCG .

Αντιοξειδωτικά στο πράσινο τσάι μπορεί να αλληλεπιδράσει με την ανάπτυξη του καρκίνου της ουροδόχου κύστης , καρκίνο μαστού, καρκίνο του παγκρέατος , καρκίνο πνεύμονα, ορθοκολικό καρκίνο, πρόληψη σχηματισμού θρόμβων στο αίμα , καίνε το λίπος , την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες στον εγκέφαλο , μειώνοντας τον κίνδυνο των νευρολογικών διαταραχών όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον , μειώνοντας τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και να βελτιώσει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Το μαύρο τσάι ή το μαύρο τσάι γίνεται με τη ζύμωση των φύλλων . Μαύρο τσάι έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη , έχουν την γεύση και το άρωμα του πιο σοβαρές για τον τύπο του τσαγιού .

Η έρευνα δείχνει ότι το μαύρο τσάι μπορεί να προστατεύει τους πνεύμονες από βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον καπνό του τσιγάρου . Ως εκ τούτου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μαύρο τσάι μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου .

No comments:

Post a Comment