Thursday, February 27, 2014

contoh surat lamaran kerja chef

contoh surat lamaran kerja chef de mai jos poate fi o referință pentru tine care sunt doresc să aplice pentru un loc de muncă ca un educator sau profesor . Într-adevăr, mulți oameni care doresc să fie un profesor , în special funcționari publici . Datorită pentru a obține poziția , crede că aduce prosperitate pentru viața lui . Într-adevăr , guvernul asigură bunăstare pentru cadrele didactice care au calitatea de funcționari publici prin acordarea de salariu de bază și indemnizații.

Tu vii copia model de scrisoare Lamara de mai jos și personaliza cu datele dvs. personale pe care le au . Nu uitați să anexați documente fișiere , astfel încât să poate fi acceptată ca un profesor de la instituția de școală pe care doriți . Dacă sunteți de planificare să se aplice ca un profesor , atunci puteți vedea o scrisoare de intentie eșantion de mai jos ca referință .

Cu respect ,
Eu fac prin prezenta cerere pentru o cerere de loc de muncă pentru a deveni un profesor de școală salariile la conducerea domnul / doamna , ca și pentru datele mele personale , după cum urmează :

Nume: Zabir Al Ahsan S.Pd
Locul și data nașterii : Berastagi , 15 martie 1985
Gen : Bărbat
Religie : Islam
Ultima Educație : S - 1 Departamentul de engleză
Adresa : Jl . Aleea Trandafirilor , 91 Banyuwangi

Pe baza celor de mai sus , am de gând să se aplice pentru un loc de muncă pentru a deveni un profesor de la taxele de școlarizare pe care domnul / doamna duc azi . Pentru atenția dumneavoastră , Anexez :

1 . Copie foto din ultima diplomă 1 foaie
2 . Copie fotografie de procesul-verbal al clasele 1 coală
3 . Copie fotografie de carte de identitate 1 solicitanți coli
4 . Copia actului de identitate 1 coală
5 . Dimensiune fotografie 3 x 4 cm, 2 buc

Astfel, am creat această scrisoare de intenție în adevăr , pentru atenție și înțelepciune de domnul / doamna ta spun multe mulțumiri .

 Ușor și foarte practic , nu -i așa ? Doar copiați și cu siguranță rămâne de mai sus documente și puteți avea o nouă scrisoare de cerere de locuri de muncă pentru școală imediat să îl trimiteți la agenția aveți de gând . Sperăm că a reușit și bun employess noroc de locuri de muncă de aplicare Scrisoare de propoziții Profesor de mai sus

No comments:

Post a Comment