Friday, February 28, 2014

contoh surat lamaran kerja jadi guru

contoh surat lamaran kerja jadi guru Klager og henvendelser av venner har vi å si til de som handler direkte med gjennomføringen av employess registrering. I mellomtiden kan vi informere deg er at så mange som registrerer seg på nettet på denne saat2 så vanskelig å komme inn i området .

Vi håper at disse begrensningene kan løses ved de berørte parter , så for mine venner som ikke ønsker å registrere deg elektronisk for å få begrensninger .

En ting vi trenger å minne om at i tilfeller som dette ikke utelukke tilstedeværelse av partene som bruker staten til å ta fordel. Derfor bør det ikke være klarert hvis det er de som tilbyr et løfte eller noe relatert til registreringen av den embetsmann.

Det er bra , fullstendig adresse inkludert telefonnumre blir ikke publisert åpent på dette forumet for å unngå ting vi ikke ønsker .

Herved gjelder ministeren departementet Law and Human Rights i Republikken Indonesia , for å være i stand til å akseptere meg som en kandidat for statens tjenestemenn ( CPNS ) i territoriet til Republikken Indonesia .
Som vederlag for ministeren for Law and Human Rights departementet herved festet jeg noen krav som følger :
Kopi av Siste High School Diploma 1.Foto Legalisert
Kopi av sertifikat 2.Foto datamaskin
3.Foto Kopier ID : 1 Sheet
4.Foto Kopi av fødselsattest : 1 ark
Kopier 5.Foto politiet sertifikat bemerkninger : 1lembar
6.Foto Kopi av familiekort : 1 ark
Kopier 7.Foto gule kort : ett ark
8.Pas fargefotografier 3X4 : 2 stk

Så jeg sender dette oppropet til justisministeren og Human Rights departementet. For din oppmerksomhet og omtanke vil jeg gjerne takke Mr.

No comments:

Post a Comment