Wednesday, February 26, 2014

benefits of lemon juice on face

benefits of lemon juice on face Lemon плодове е различно от цитрусови плодове. Въпреки че произлиза от едно и също семейство , но лимони обикновено са по- щадящи за хора с язви и да предизвика болка в стомаха .

Лимонът е по- овална форма , с дебела кожа и като цяло може да се консумира с изцеден или да се смесва в едно питие форма парчета. Lemon осигурява разнообразие от хранителни вещества , необходими на тялото , което е особено витамин С.

Ще видим какви са ползите на чесало нека ако яде лимон като меню за закуска на сутринта :

Повишаване на имунната на организма

Цитиран от learni.st , се казва, че лимон може да подобри имунната функция на организма. Са антиоксиданти , които играят важна роля в това отношение. Той може да помогне за намаляване на риска от инфекции на дихателните пътища , помага за лечение на възпаление, както и антибактериално .

Когато имате проблеми с дишането , тогава лимон е най-подходящо да се консумира , за да се получи добре .

Даване на естеството на алкален тялото

Въпреки лимон е кисел , но тя има алкални свойства , така че тя не прави издига стомашна киселинност .

Отнасяйте храносмилателни проблеми

Lemon действително може да помогне лечение на нарушено храносмилане . Традиционно вярвал , ефикасността на лимонов сок за лечение на проблеми с черния дроб , стомашни заболявания , язви, и други храносмилателни проблеми.

Съдържанието на витамин С може да помогне за предотвратяване на заболявания, причинени от бактерии, наречени Helicobacter пилон .

Освежете кожата

Антиоксидантите в лимон способни за преодоляване на свободните радикали , причинени от токсини от замърсяване и излагане на UV лъчи UV А и Б. Това също така предотвратява преждевременното стареене, чрез намаляване на бръчки по лицето .

Се прилага върху кожата , лимон може да озарява лицето и избледняват тъмни петна по лицето.

Помощ излекуване

Той е бил болен и иска бързо да се възстанови , след което трябва да направите , е да ядете това лимон. Хранителна помощ ускори заздравяването на рани както отвън, така и отвътре. Предотвратяване на възпаление , помага по-добро усвояване на хранителните вещества , помага за предотвратяване на стреса и лекува раните по-бързо.

Въпреки, че не винаги се продава в традиционните пазари , можете да го купите в магазин или супермаркет плодове. Цените са склонни да бъде доста скъпо , но ако той има много предимства , разбира се, няма загуба го купя .

No comments:

Post a Comment