Monday, April 14, 2014

cara menurunkan kolesterol yang aman

cara menurunkan kolesterol yang aman Hoe je cholesterol met dieet te verlagen kan u helpen om een breed scala van ziekten zoals hartaanvallen, beroertes en andere hart-en vaatziekten te voorkomen . Omdat sommige van deze ziekten worden veroorzaakt door hoge niveaus van cholesterol in het lichaam .

Om een verscheidenheid van ziekten veroorzaakt door cholesterol behandeling inderdaad drugs gemaakt van chemicaliën . Echter , kunnen de bijwerkingen die we niet kunnen vermijden , en soms leiden tot andere gezondheidsproblemen .

Een alternatief dat veilig en gezond voor het verlagen van cholesterol is het dieet . Het verlagen van cholesterol met dieet is de manier om goede lange - termijn effecten moeten cholesterolgehalte in je lichaam te controleren .

Vaak moeten we horen over de gevaren van cholesterol voor de gezondheid , maar weet je wat het is cholesterol ? Hoe cholesterol wordt gevormd in het lichaam ? Hier is zijn beoordeling zoals geciteerd uit vemale.com .

bronnen cholesterol
Het blijkt dat de twee belangrijkste bronnen van cholesterol in ons lichaam komt van ons eigen lichaam en het voedsel dat we eten . We consumeren vaak dierlijke producten , terwijl alle dieren cholesterol op natuurlijke wijze kan produceren . Deel van ons lichaam die vaak is de lever produceert cholesterol om bepaalde taken uit te voeren in het lichaam . Uit een studie toonde aan dat 75 procent van de cholesterol in het lichaam wordt geproduceerd door de lever en de overige 25 procent komt van ons voedsel .

Eigenlijk cholesterol geproduceerd door de lever functie om bepaalde functies uit te voeren . Maar als je verbruikt voedsel met teveel cholesterol niveaus kan hart-en vaatziekten veroorzaken.

Het houden van evenwicht cholesterolgehalte in het lichaam
Cholesterol je verbruikt wanneer het wordt geconfronteerd met een zeer verzadigd vet , kan het zeer gevaarlijk zijn. Door de inname van verzadigd vet en cholesterol het cholesterolgehalte in het lichaam . Zodat je lichaam krijgt de extra cholesterol opbouw in de slagaders die uiteindelijk beperkt normale bloedstroom , waardoor de bloedvaten verstopt , en kan leiden tot een beroerte .

Daarom is het zeer belangrijk om de balans van cholesterol in het lichaam door het dieet te houden en een gezonde levensstijl .
Hoe om cholesterol te verlagen met een dieet
Door het veranderen van uw dieet , kan ervoor zorgen dat om hart-en vaatziekten te voorkomen . Naar aanleiding van een gezond dieet met weinig cholesterol die je kunt proberen .

Groenten en fruit
Groenten en fruit bevatten veel vitaminen en mineralen die zijn goed en gezond voedsel aan uw dieet programma. Bovendien , fruit en groenten bevatten geen vet en hebben weinig calorieën . Door het eten van groenten en fruit op een dagelijkse basis kan het cholesterolgehalte te verlagen in het lichaam .

Mager vlees
Blijkbaar zijn er enkele mager vlees kunt u Agra cholesterolgehalte in het lichaam verbruikt kan worden gecontroleerd omvatten kalkoen , kip en vis . Maar als je wilt rood vlees consumeren, het kookproces goed moeten worden gedaan om de niveaus van vet en cholesterol te verlagen .

Korrels
In granen zijn hoge energie-en voedingsmiddelen met vezels . Onder hen zijn granen en bonen , bruin brood , pasta en aardappelen kunnen het cholesterolgehalte te verlagen helpen . Echter, je moet voorkomen dat wit meel producten en witte bloem omdat het een hoog gehalte aan koolhydraten en door het eten van voedingsmiddelen, zoals deze kunnen de cholesterol in het lichaam te verhogen .

zuivelproducten
Halfvolle melk of magere melk producten is de juiste keuze voor mensen met een hoog cholesterol . Maar veel mensen met een hoog cholesterolgehalte die bang zijn om melk te consumeren , terwijl melk voordelen voor de gezondheid .

Oliën en vetten
Verzadigde vetten in boter , margarine en olie wordt best vermeden . In plaats daarvan kunt u proberen het eten van vette vis 3-4 keer per week om te helpen lager cholesterol . Daarnaast kunt u ook olijfolie om te frituren voedsel of bij het koken. Olijfolie is een olie die rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetten en polyfenolen die kan helpen het risico van bloedstolsels .

Een gezond dieet met weinig calorieën is erg goed voor je gezondheid . In aanvulling op het verkrijgen van de ideale lichaam , wordt de gezondheid van uw lichaam ook gehandhaafd . Dieet is een manier om gewicht te verliezen is heel effectief . Veel succes met het dieet hoe je cholesterol te verlagen hierboven !

No comments:

Post a Comment