Wednesday, April 2, 2014

benefits of coconut milk over dairy

benefits of coconut milk over dairy Hva er fordelene med kokosmelk ? Kokosmelk er avledet fra kjøtt av kokos . Dens lukten minner oss om eksotiske strender . Kokosmelk er en kremet , rik væske laget av kjøttet av modne kokosnøtter . Det smaker godt , og legger til en deilig kremet touch til mange retter . Fargen og rik smak av melken kan tilskrives den høye oljeinnholdet.

Kokosmelk er fantastisk fordi det hydrater , det kan erstatte kaffe Creamer, og opprettholder blodsukkernivået . Kokosmelk rik på vitamin C , E , B1 , B3 , B5 og B6 , samt jern , selen kalsium , jern , magnessium og fosfor .
Fordeler med Coconut Milk
Fordeler med Coconut Milk


Kokosmelk har mange bruksområder , de fleste som bygger opp immunforsvaret og kroppens forsvar . La oss ta en titt noen de fantastiske fordelene med kokosmelk nedenfor.

Helsemessige fordeler av Coconut Milk

    Bidrar til sterke bein . Med 240 mg fosfor per kopp , hjelper kokosmelk økning bentetthet .
    Lindrer leddgikt symptomer . Selen løst i kokosmelk lindrer leddgikt smerte dan reduserer bli betennelse .
    Bekjempe infeksjonen. Den fettsyren laurinsyresom finnes i kokosmelk ved inntak konverterer en antiviral og antibakterielle stoff som heter monolaurin .
    Antibakteriell , soppdrepende og antiviral
    Kjemp herpes , influensa og selv HIV
    Stor kilde til magnesium
    lavere kolesterol
    Hjelpemidler i vekttap
    hindrer balding

Fordeler med Coconut Milk For Skin

    Effektive i behandling av solskadet hud . Påfør et tynt lag med kule kokosmelk til solbrenthet området . Den fett og olje i denne melken bidrar til å redusere rødhet og gjenoppretter fuktighet til solbrenthet hud .
    Bidra til en glatt og radianer hud .
    Anti -aging.
    Make -up remover .

Fordeler med Coconut Milk For Hair

    Gir næring til håret . Påfør litt frisk hjemmelaget kokosmelk og massasje i tre til fem minutter . La den stå i 20 minutter og shampoo håret som vanlig . Dette vil bost hårsekkene og stimulere hårvekst
    Stor økologisk hårbalsam .

Hvordan lage kokosmelk ?

    Tørket kokos chips
    filtrert vann

Det finnes også ulike typer kokosmelk som du kan kjøpe i butikken . Nå som du vet hvordan kokosmelk er ervervet . Hva er din favoritt måter å bruke kokosmelk ?

No comments:

Post a Comment