Saturday, April 12, 2014

benefits of green tea pills

benefits of green tea pills Postoje mnoge prednosti zelenog čaja kapsula možete imati kada ih redovito konzumira . Zeleni čaj kapsule koje sadrže dodatke djeluje kao prirodni preparati za nekoliko zdravstvenih problema . U dodataka sigurno sadrže ekstrakt zelenog čaja . Ekstrakt zelenog čaja sadrži razne supstance kao što su antioksidansi , chetachins i polifenola . Iako , postoji mnogo zelenog čaja kapsule također sadrže theanine . Theanine je aminokiselina koja ima umirujuće .

 Upotreba Green Tea Kapsule
Kao što je ranije spomenuto , postoje mnoge prednosti zelenog čaja kapsula ćete imati ako ga redovito konzumiraju . U nastavku su među prednosti :

    Gubljenje težine
    Prevencija raka
    Liječenje raka
    Prevencija kardiovaskularnih bolesti
    Spuštanje krvnog pritiska
    Prevencija karijesa

Uz prednosti navedenog , ne treba oklijevati da konzumiramo svaki dan . Čak i ako ga konzumirati svaki dan , nećete imati loše efekte . Jedini efekti mogu biti nesanica . To je vjerojatno da ćete imati problema spavati zbog supstance sadrži u zeleni čaj .

Razlika između Green Tea i Green Tea Kapsule
Zeleni čaj kapsule su napravljeni od ekstrakta zelenog čaja u obliku kapsula . Zeleni čaj kapsule su dodaci koji se često reklamira kao sredstvo će vam pomoći da se poveća unos antioksidans . Ako odlučite da konzumiraju zeleni čaj kapsule , to znači da ne moraju da piju zeleni čaj nekoliko čaša dnevno . Međutim , ne postoje mnoge studije dokazuju da zeleni čaj kapsule imaju bolje efekte u odnosu na zeleni čaj kao napitak . Nekoliko studija , međutim, može biti vaš referencu uzeti u obzir potrošnju zelenog čaja kapsula . Postoje razne jednostavne prednosti zelenog čaja kapsula ipak , kao što je sljedeće .

Sprečavanje prehlade i gripa
Jedan od najboljih prednosti zelenog čaja kapsula se sprečava da ima prehlade i gripa . U prehlade i gripa prevenciju dokazano od strane studija sprovedena u 2007 . Studija sprovedena za tri mjeseca sa grupom zdravih odraslih osoba . Uzeli ili zeleni čaj ekstrakt formulu ili placebo kapsule dva puta dnevno . Rezultat je bio oni koji konzumiraju zeleni čaj ekstrakt kapsule redovito imaju tendenciju da imaju bolje imuni sistem . Oni su rijetko imali prehlade i gripa simptome u odnosu na one koji konzumiraju placebo .

Studija pokazala da su prehlade i gripa može spriječiti konzumiranje zelenog čaja kapsula . Potrebno je više istraživanja da se dokaže druge koristi od zelenog čaja kapsula .

No comments:

Post a Comment