Monday, April 28, 2014

cara mengecilkan perut setelah melahirkan secara operasi

cara mengecilkan perut setelah melahirkan secara operasi Kako smanjiti trbuh nakon poroda možete učiniti sa razmatranje neke od stvari , od kojih je jedan medicinsko stanje . Naravno, nakon rođenja više od 80 posto žena želio dobiti vitko tijelo idealno kao i prije . Dakle, veliko je pitanje kako pronaći metodu vježbanja koja odmah nakon porođaja . Can trbuh tanak idela nazad ? Provjerite punu pregled u nastavku.

Nakon devet mjeseci trudnoće , naravno , mnogi su počeli da akumulira masnoće u trbuhu , ruke i obraz . Kao što je citirao duniafitnes.com , materice će se zatvoriti i vratiti u prvobitni veličine oko 6 tjedana , dok se ligamenti tijela će se vratiti u normalu dužine i elastičnost od oko 3-6 mjeseci . Ali ne toliko sa jaringat mišića , treba vježbe i nove rutine da bi mogli obnoviti snagu , gustoće , i funkcionalnost tih mišića .

Kada je pravo vrijeme za početak obuke ?
Da bi mogli da počnu trening koji ti treba prvo konzultirati sa svojim lekarom kako bi se osiguralo zdravlje i ostvariti ono što je ispravno . Nemoj da u žurbi da biste dobili tanki želudac je štetno za zdravlje. Pogotovo ako izvršite carski rez . Najvažnije nakon poroda je proces oporavka organizma . Ako doktor kaže da je to u redu onda možete učiniti svjetlosti vježbe . Ako ne , vi bi se trebali fokusirati na oporavak tijela , jer to zavisi od fizičkog stanja svakog pojedinca .

4 Free Get Idealna Body Shape nakon poroda
Držite dijetu
Naravno da je potrebno više hranjivih tvari nakon rođenja . Essential hranjive tvari potrebne tijelu da obnovi sama od regeneraciju ćelija i tkiva su oštećeni uključuju proteina , željeza i vitamina C. Potrošnja povrća i voća su bogate vlaknima i izbjeći prženu hranu , masti i kalorija visoka .

Nemojte žuriti u teretanu
Stretchy tijelo nakon poroda je prirodna stvar , zbog povećanja obima tela od oko 15 posto . Najprikladniji korak je oporavak tijela , jer tijelo je minimalan oporavak može uzrokovati zdravstvene probleme .

Odrediti razuman metu
Nemojte žuriti žele drastične rezultate , a kamoli žele izgubiti 20kg u mesec dana . Osim toga , da shvate da ste na strogoj dijeti , to je vrlo opasno . Jer sada imate bebu da se doji i prehrambene potrebe su ispunjeni . Ako ste na strogu dijetu onda ste u opasnosti od nutritivni nedostaci , kao i svoju bebu . Nemojmo postavila cilj pretjerane .

Odaberite odgovarajuće vježbe
Da spali kalorija nema za obavljanje određene djelatnosti samo lazing u krevetu . Ali to ne znači da ima veze naporne vježbe . Možete napraviti svjetlu vježbe , ali i dalje biti u mogućnosti vratiti svoj ​​oblik tijela kao i prije , kao što je hodanje okolo sa gura bebu oko kuće . Šetnja je aktivnost koja je jednostavno i lako , ali može izgorjeti više kalorija . Osim šetnje i cirkulaciju krvi i može držati svoje tijelo u formi nakon poroda .

Kako izgubiti težinu , posebno trbuh smanjiti na sigurno mogu pružiti udobnost i održavanje zdravog tijela kako bi ostati u formi . Sretno www.cara menurunkan berat badan tanpa olahraga!

No comments:

Post a Comment