Thursday, May 29, 2014

benefits of coconut oil for hair and body

benefits of coconut oil for hair and body A kókuszolaj egy csodálatos természetes módja annak, hogy a haj és a bőr puha , ragyogó és egészséges. Mivel a kókuszolaj olyan gazdag tápanyagokban , akkor indítható , hogy ösztönözze a hajhagymákat, és hozzájárulnak az általános egészségi a fejbőrt.

Miért kókuszolaj jobb, mint a haj szérum ? A kókuszolaj a haj növekedését is csak az egyik módja ennek a tápanyagban gazdag olaj előnyös lehet a haj . Nem csak, hogy hagyja el a haj fényes és fényes , de fokozza az egészségre a fejbőr . Vessünk egy közelebbi pillantást erre a csodálatos multitasking természetes olaj , hogy hogyan tud működni az Ön számára.

Kókusz olaj kiválóan alkalmas növekedés növekvő haj erőt és vitalitást , és ezért ez a megjelenése , hogy fényes és szabad vagy sín véget ér, és károkat. A hidratáló tulajdonságait kókuszolaj , hogy segítsen megőrizni a hajszálat erős, így csökkentve az esélyét, törés és sérülés , így a haj nőhet tovább

Kókuszolaj haj kezelés

Mély állapot
Áztassuk a haját kókuszolaj egy órát, majd samponnal ki .

Harcolj Frizz
Tegyen egy nagyon kis mennyiségű kókuszolaj a kezedben , majd dörzsölje össze, amíg meleg. Enyhén elsimítani repülni Szóró ajándékok benefits of coconut oil for natural hair.

sampon
1/4 csésze kókusztej , 1/3 csésze folyadék Kasztília szappan, 1 teáskanál mandula -vagy olívaolaj , 10-20 csepp illóolaj .

Megnyugtatja a fejbőrt
Dörzsölje egy kis mennyiségű kókuszolaj be a fejbőr harcolni pehely vagy irritáció .

Sok új márkák felbukkanó . Biztos vagyok benne, hogy a jövőben , kókuszolaj csak megy , hogy egyre népszerűbb . Különösen a főzés , hogy ez jó zsírok.

No comments:

Post a Comment