Thursday, May 15, 2014

benefits of jujube honey

benefits of jujube honey Από τους αρχαίους χρόνους , το μέλι , όπως ονομάζεται ένα από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών, ιδιαίτερα των Αιγυπτίων . Σύμφωνα με αυτούς, η περιεκτικότητα του μελιού μπορεί να κάνει το πρόσωπο απαλό και χωρίς ακμή.

Όπως αναφέρθηκε από τον Τύπο F , Οι γυναίκες της ελληνικής , ρωμαϊκής και αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιείτε πάντα το μέλι σε διάφορες ρουτίνες ομορφιάς . Πίστευαν ότι το μέλι πάρει πολλά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά του δέρματός τους .

Το μέλι είναι ένα φυσικό υγραντικό . Αυτό σημαίνει ότι το μέλι μπορεί να προσελκύσει και να κρατήσει το νερό σε ένα στρώμα του δέρματος, ώστε ενυδατωμένο και απαλό . Το μέλι περιέχει επίσης ένα αντισηπτικό , το οποίο μπορεί να θεραπεύσει τον ερεθισμό του δέρματος και των breakouts .

Η περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά , ανάλογα με το πού το μέλι παρήχθη. Αυτό συμβαίνει επειδή το νέκταρ από τα λουλούδια που αναπτύσσονται από κάθε περιοχή είναι διαφορετική. Σε γενικές γραμμές , το μέλι περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β , κάλιο , αμινοξέα , ιχνοστοιχεία . Και πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καθιστά εξαιρετικό μέλι για την ομορφιά .

Μπορείτε να πάρετε ένα ευρύ φάσμα της φροντίδας σώματος και του προσώπου προϊόντα που περιέχουν το μέλι στην αγορά . Αλλά αν θέλετε να προσθέσετε το δικό σας μέλι σε προϊόντα φροντίδας στο σπίτι , θα πρέπει να έχετε μια παχιά κρέμα και μίγματα αυτών .

Για μάσκα προσώπου , ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας μέλι με 2 κουταλάκια του γλυκού γάλα και ζεστό στο φούρνο μικροκυμάτων . Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε το για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό . Ή θα μπορούσε να γίνει με την ανάμειξη 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι , 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και 1 κρόκο αυγού , ανακατεύοντας μέχρι να πήξει και επίπεδη και olehkan στο πρόσωπο .

Δεν είναι μόνο καλό για το πρόσωπο και το δέρμα του σώματος , το μέλι είναι επίσης ευεργετική για τα μαλλιά . Αν θέλετε να κάνει το μέλι ως εδαφοβελτιωτικό , αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας μέλι με μισό φρέσκο ​​λάδι αβοκάντο και 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή ενυδατική κρέμα , όπως jojoba . Τρίψτε απαλά σε στεγνά μαλλιά και αφήστε το για 30 λεπτά και πλύσιμο .

Όσο για εσάς που θέλετε να έχετε μαλακά χείλη και ρουζ , αναμείξετε μερικές σταγόνες μελιού στην lip balm . Εφαρμογή το βράδυ, και θα νιώσετε πιο ήπια τα χείλη όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι .

Δεν έχει πολλή παρενέργειες που λαμβάνεται από το μέλι . Αλλά εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργίες ή δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ πριν από το μέλι , το μέλι ισχύουν στο εσωτερικό του αγκώνα και να δούμε αν υπάρχει μια συγκεκριμένη αντίδραση .

No comments:

Post a Comment