Monday, May 12, 2014

benefits of honey ginger tea

benefits of honey ginger tea Зелени чај или зелени чај , постао је један од чувеног пића конзумира од стране свих узраста . Добио здравље и лепоту погодности које су доказано , до недавноослонац у свакодневном пића .

Предности зеленог чаја у комбинацији са медом кад како си?

Зелени чај помешан са медом уместо корисност знају боље . Штавише , не треба додавати шећер и природну слаткоћу меда .

Као што је речено Болдски.цом , ако је ово користи од зеленог чаја помешаног са медом .

Побољшање функције мозга

Не само освежавајући ток , зелени чај може побољшати функције мозга . Присуство ниског кофеина у зеленом чају да вас свеж дуже остати . Штавише , уз додатак меда у њему ће побољшати функције мозга. Оба помогне бољи фокус и концентрацију , као и одржавање ваше расположење .

Бурн масти

Већина људи жели да једе или пије добар укус , али у исто време сагорите масти . Можда је то истина ? Добра вест је да је то могуће . Ако скувати зелени чај и додајте мед у њему и редовно конзумирају га , ондакомбинација ће ефикасно сагоревате калорије у телу , тако дасе смањује телесне масти .

Спречавање рака

Бленд их у пиће богато антиоксидантима који могу да побољшају ћелије тела и спречавају одељењу за рак .

Здрави зуби

Тхере катехини у зеленом чају када у комбинацији са медом такође може спречити стварање плака и лоших бактерија у усној шупљини . То је разлог зашто ваши зуби постају здравији и јачи .

Здраве кости

Претња остеопорозе не може избећи . Ако нистеособа која воли млечне производе , онда можете конзумирати зелени чај са мешавином меда да се спречи остеопороза пореметити ваше здравље .

No comments:

Post a Comment