Friday, January 31, 2014

manfaat beras merah untuk ibu hamil

manfaat beras merah untuk ibu hamil Během této doby , pouze indonéské lidé konzumují bílé rýže , takže mají tendenci nechtěl zkusit jiný druh rýže . Kromě bílé rýže , hnědá rýže obrací lidé, kteří mají obrovský přínos pro lidské tělo . V oblasti výzkumu prováděného experimentální biologie výroční konference (duben 24 až 28 ) Anaheim v Kalifornii , jako. Říká, že existují dva druhy rýže , které mohou snížit vysoký krevní tlak a riziko infarktu jsou : hnědá rýže a mleté ​​rýže půl . Od Riet to také vést k závěru , žeprospěšné hnědá rýže je mnohem lepší než bílá rýže , chránit tělo před chorobami a aterosklerózy ( pengerasaan tepen ) a vysokého krevního trkanan .

Jeden výzkumník jmenoval Saturo Eguchi a kolegové řekl, že výzkum zjistil, že běží něco jako látka Antiontensin látka II v hnědé rýži . Tato látka je schopna překonat nemoc aterosklerózy a vysokého krevního tlaku . Antiontensin látky obsažené ve vrstvách oloupat , když jerýže hnědá rýže je převeden na bílou rýži . Tak, ženátěr se neodlupuje , při broušenírýže by měl používat tradiční nástroje, jak se používá v japonských lidí .

Dokonce i hnědá rýže má obsah živin mnohem lepší než bílá rýže . Kromě Antiontensin , hnědá rýže obsahuje vitamin . V misce hnědá rýže obsahuje 3,5 g vlákniny , zatímcobílá rýže obsahuje pouze méně než 1 gram.

Účinnost červené rýže navíc k prevenci pengerasaan cévy a vysoký krevní tlak , může také zlepšit vývoj mozku a snižuje hladinu cholesterolu v krvi . Hnědá rýže je velmi dobrá pro děti , protože obsahuje Tamin ( vitamín B1 ), který může zabránit beriberi u kojenců . Ve skutečnosti je to obsahuje železo v něm příliš vysoká , může pomoci dětí ve věku 6 měsíců a výše příjmu železa z mateřského mléka není dostačující k pokrytí potřeb organismu .

No , kdo chce , aby se zabránilo ztvrdnutí onemocnění tepen a vysokého krevního tlaku je mnoho , mnoho z nich jíst hnědou rýži .

No comments:

Post a Comment