Wednesday, January 29, 2014

manfaat daun sirih untuk mengatasi bau mulut

manfaat daun sirih untuk mengatasi bau mulut I en tidligere artikkel , har damene lært ulike innholdet i Betel blad og få fordeler . Fordelene med betel blad Ladies ikke bare det, det er flere andre fordeler av betel leaf er synd hvis du bommer.

Fra side lensaindonesia.com , nevnte at innholdet av antiseptisk i Betel leaf kokt vann er ikke bare nyttig for å rydde områder i munnhulen, men ikke minst , er innholdet også en god antiseptisk for å opprettholde sunne kvinnelige organer .

Lang pen koke 7-10 betel blader og bruke kokt vann for å vaske kvinnelige organer for å unngå en lang rekke bakterier og lukt.

Ikke bare det, kokt vann Betel bladene , særlig rødt betel effektive for diabetes , senke blodsukkeret , gikt , hepatitt og andre sykdommer i.

Red betel ikke bare nyttig som en antiseptisk og kurer for sykdommer i alvorlig , kan selv mindre sykdommer som hoste også tas opp med Betel bladene .

Fra side ancaran.com , uttalt at måten å gjøre dette legemidlet fra betel blad er som følger :

forberede 15 stykker av frisk betel blad , friske Gøtu Kola 10 ark, 10 ark frisk ciplukan og honning etter smak .

Hvordan å gjøre det veldig enkelt , cukuo ved å koke alle bladene med 5 kopper vann inntil de resterende to kopper kokende vann så mye . Så før du drikker , bland med honning etter smak .

No comments:

Post a Comment