Thursday, January 30, 2014

manfaat daun sirih untuk membersihkan daerah kewanitaan

manfaat daun sirih untuk membersihkan daerah kewanitaan Vähk on nüüd tunnustatud kui ükssurmava haigused kogumaailmas. Tegelikultteine ​​surmapõhjus pärast südamehaigused onhaigus emakakaela vähk.

Indoneesias emakakaelavähk on teatatud, et 20-24 uut juhtu iga päev. Emakakaelavähi või emakakaela vähk onpahaloomuline kasvaja , mis kasvabkaela ( ) .

Oodatav eluiga vähi leitud ja ravitud esimeses etapis on 70-75 protsenti , teises etapis on 60 protsenti , kolmandas etapis live 25 protsenti ja neljandas etapis patsientide oodatav eluiga veelgi raskem .

Vähiravi on jagatud kolm moodust, kiiritusravi , operatsioon, ja keemiaravi . Kõrvaltoimed vähiravi on muudetav vahemikus juuste väljalangemine, pearinglus , iiveldus , vähenenud võimeorganismi kaitsesüsteem surma.

Erinevad kõrvaltoimed vähiravi läbimurde soodustavate ravi kõrge tõhususe ja minimaalsete kõrvalmõjudega . Üks tema pingutustes töötada ravimtaimi taimedest , mis sisaldavad vähivastaseid ühendeid.

Noh, üks taimed , millel on potentsiaali vähivastase punane betel (Piper crocatum ) . Teadusuuringutest Abrams (2009 ) , on teada , etetanooli ekstrakti punase beetli lehtede inhibeeridaproliferatsiooni rinnavähi rakkude ( T47D ) .

Väljumine seal Dhian Grace Püha Purnama ja kolleegidegaBiokeemia Ülikool, Matemaatika ja Loodusteaduste , Bogor Maaülikool ( IPB - MIPA ) üritas katsetada ühend punane betel emakakaelavähi rakud ( HeLa ) .

" Me püüdsime võrdlemiseksflavonoidide ühendeid (ühendid arvatakse inhibeerivadvähirakkude kasvu ) tekkinudvee ekstrakti ja etanooli ekstrakti punase beetlipipra jätab 30 protsenti inhibeerivadkasvu emakakaelavähi rakkudes , " ütles Juhtiv uurija , Dhian kirjalikus avalduses Okezone kolmapäeval ( 2013/12/18 ) .

Teadusuuringute programmi kaasatud Student loovus ( PKM ) on 30 protsenti etanooli väljavõtted punane beetli lehtede saak ja kõigi flavonoidide taseme üle vee ekstrakti punane beetli lehtede . Seda seetõttu, et etanool on võimalik meelitada rohkem bioaktiivsust ühendid sisalduvad punane beetli lehtede .

Kuidmitmed ennustatud molekulmassiga nagu flavonoidid ekstraktid rohkem vett kui etanooli ekstrakti 30 protsenti. Vähivastane toime on suurim pärssimine leiti 30 protsenti etanooli ekstrakti.

" Me järeldame, et parim ekstrakte , mis võivad pärssida vähirakkude kasvu 30 protsenti etanooli väljavõte punane beetli lehtede . Kuid siiski on vaja teha selleks, et saada täiendavat puhastamist puhta ühendid , mis toimivad vähivastased punane beetli lehtede ," lisas ta .

No comments:

Post a Comment