Tuesday, June 3, 2014

cara memutihkan kulit tubuh dengan cepat tanpa efek samping

cara memutihkan kulit tubuh dengan cepat tanpa efek samping Πώς να λευκάνει το δέρμα , χωρίς τις παρενέργειες ασφαλώς πολύ ασφαλής από τη χρήση των χημικών προϊόντων με βάση που δεν είναι σαφείς . Είναι συνήθως κατασκευασμένα από χημικά προϊόντα μπορούν να παρέχουν άμεση και άμεσα αποτελέσματα . Ωστόσο , θα πρέπει να σημειωθεί πως οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες που μπορούν να βλάψουν την υγεία.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα λεύκανσης που υπόσχονται να προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα επικίνδυνο κίνδυνο . Επειδή μπορεί να είναι ο υδράργυρος menggandung προϊόν ή υδροκινόνη έχουν απαγορευτεί από την κυβέρνηση .

Για να αποφύγετε τις βλαβερές παρενέργειες , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παρακάτω φυσικά συστατικά , όπως αναφέρεται από vemale.com .

jicama
Yam έχει πίστευε από τότε και χρησιμοποιείται ευρέως από τις γυναίκες της Ινδονησίας για να εκτελέσει την περιποίηση του δέρματος . Bengkoang περιέχει pachyrhizon , rotenon , βιταμίνη Β1 και βιταμίνη C. Μπορείτε να φορέσετε μια μάσκα bengkoang τακτικά για να αφαιρέσετε το μαύρο λεκέ στο πρόσωπο λόγω της ακμής και να λευκάνει το δέρμα .

παπάγια

Παπάγια φρούτα αποδεικνύεται ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομορφιά . Παπάγια περιέχει παρόμοια συστατικά άλφα υδροξύ οξύ που μπορεί να λευκάνει το πρόσωπο επίσης να μειώσει τις ρυτίδες του προσώπου . Μπορείτε να χρησιμοποιεί συστηματικά τη μάσκα παπάγια για τα μέγιστα αποτελέσματα .

γάλα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το γάλα για να λευκάνει το δέρμα . Για να λευκάνει το δέρμα , μπορείτε να εφαρμόσετε φρέσκο ​​αγελαδινό γάλα που έχει μαγειρευτεί στο πρόσωπο . Στη συνέχεια, αφήστε το για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό .

Φυσικά συστατικά είναι καλύτερα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν χημικές ουσίες . Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ένα φυσικό υλικό πάνω ;

No comments:

Post a Comment