Friday, June 20, 2014

cara memakai jilbab pashmina sifon untuk wajah bulat

cara memakai jilbab pashmina sifon untuk wajah bulat  Com utilitzar pashmina de gasa hijab següent es pot utilitzar com a referència i es pot usar per lluir bella i de moda. Amb flors, que es veurà més fresca i encantadora. No es pot negar que tota dona voldria per lluir bella. Mitjançant l'ús de l'hijab pashmina, vostè pot fer que passi per al seu estil hijab quotidiana.

Com portar el hijab pashmina és una varietat, es pot adaptar al material, estils hijab, les tendències i la necessitat de portar el hijab en si. Els següents estils que vostè pot intentar per a l'ús diari a casa o poder passejar tranquil · lament mentre que les compres al centre comercial.

Abans de començar, vostè ha de preparar flors de gasa, pashmina vel interior i fermall de flor. Una vegada que tot està a punt, pot provar directament el tutorial de com utilitzar el hijab pashmina següent

El primer pas, utilitzi el seu hijab pashmina com de costum. Kemdian un costat del vel per ser més llarg que l'altre costat. Després que tiri del costat curt del hijab del pashmina de la part posterior del coll i apuntar cap endavant.

El segon pas, pashmina Grab hijab ambdós extrems a la part davantera del seu cos, a continuació, mantingui ambdós extrems com es mostra a la imatge de dalt.

El tercer pas, la conclusió que ambdós extrems del hijab pashmina havien estat i assegureu-vos de mantenir el vincle no perdem caputxes.

El quart pas, llevant l'extrem de la bufanda lligada pashmina ja tenia a través de la part superior del seu cap. A continuació, aneu a l'última estació cap a la part posterior del coll http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com.

El cinquè pas, part pashmina prop del coll i ascensor i clavat al coll, mentre que l'altre costat s'aproxima amb una pashmina.

Finalment, fermall flor presa a la banda esquerra de la pashmina hijab que miris més dolça i bella.

Fàcil i senzill no? Amb una barreja de moda i el color a joc, et fan veure més atractiu i de moda. A més de la pashmina de gasa anterior, també es podria tractar d'una pashmina senzilla com utilitzar el hijab per a l'ús diari a la llar. Bona sort pashmina de la gasa de la manera d'usar el hijab!

No comments:

Post a Comment