Friday, December 13, 2013

manfaat buah naga dan cara mengolahnya

manfaat buah naga dan cara mengolahnya Dragon je simbol snage i sreće u kineskoj tradiciji . Voće prekrasna crvena ( ili žuta ) sa pipaka kontrastne boje se zove zmaj voća , jer je slična slika koja se boji sama zmaja je lijepa i ima predivan vitica . Kada kineske Nove godine proslava i drugih kineskoj tradiciji , zmaj voća mora postojati kako bi se služe ljudima obdarena sreću tijekom cijele godine .

Dragon voća sami porodicu Wijaya Kusuma cvijeta stoljećima vjeruje da je nosilac cvijeća bogatstvo. Kusuma interesa wijaya i interes zmaja voćaka su uvijek u cvatu noću . Navodno , osoba koja ih je našao Blum će imati sreću .

Šta je voće , plod istina da donosi sreću ? Je li to samo zato što je njihova forma kao zmaj ? Ispostavilo se da je zmaj voća ima brojne prednosti koje ga čine ne samo da ima outter ljepotu , ali i unutrašnje ljepote . Ovdje su prednosti zmaja voća koje ne samo da ste zdraviji , ali i prekrasan .

1 . Visoka antioksidansima . Iz jarko crvene boje koja znamo postoji mnogo antocijanin , pigmenata koje funkcioniraju kao antioksidanti . Stoga , zmaj voća je mesnat crveno voće veći anti - oksidannya . Ne samo protiv raka , antioksidant i učinkovito suzbijanje slobodnih radikala uzrok starenja kože .

2 . Glatku kožu . Sadržaj vitamina C u Dragon voća je spreman da svoju kožu zdrav i lijep sjaj kontinuirano , i poštedi ga od raznih kožnih problema kao što su razne vrste akni i suhe kože . Dragon voće je također rekao da pomogne regeneraciju tkiva kože za pomoć zarastanja ožiljaka od akni , kao što su koža izgleda mladi uvijek .

3 . Ubrzati metabolizam . Koje su prednosti metabolizam glatko ? Psst ... Naravno tijela nisu lako višak masnoće , iako je hrana ! Osim toga , tijelo će biti zdravije za obavljanje organa glatko bez problema .

4 . Izvor vlakana . Nesumnjivo funkcionirati za formiranje vlakana proces svoje lijepe tijela . Fiber čini odlaganje otpada hrane i toksina u tijelu u glatku , uključujući i proces uklanjanja masti .

5 . Zdrave oči . Slažete se da je to nazvao ako nije samo lijepo lice i kožu ? A zdrav i lijep oči su također uključeni u kategoriji procjena je žena lijepa ili ne , i zmaj voća spremni da njeguju oči s vitaminima koje sadrži.

No comments:

Post a Comment